Logodesign

Professioneel onderscheidend logo met 100% tevredenheidsgarantie

Maak van uw bezoekers trouwe fans

Wat is een passend logo voor uw bedrijf

Visitekaartjes laten maken TooBusyness

Onderscheidende logo's

TooBusyness zorgt voor een onderscheidend uniek design van uw logo. Laat het logo van uw bedrijf volledig bij de huisstijl van uw bedrijf aansluiten. Denk daarbij aan optische herkenpunten voor uw klanten. Een logo laten maken kan bij TooBusyness al vanaf 150 euro.

Maak van uw logo iets unieks, iets wat uw bedrijf omschrijft. Het is voor klanten voor het eerste contactmoment met uw bedrijf. Met welk beeld associeert de klant uw bedrijf bij het zien van het huidige logo?

Stap 1

jouw eerste unieke logo binnen 48 uur

Uw logo wordt binnen een paar dagen al opgeleverd. Het weken wachten op een ander veel te duur logo is daarmee verleden tijd. U geeft uw wensen aan en TooBusyness gaat direct aan de slag met uw criteria. Vind u het lastig om criteria te schetsen? U kunt ook een drietal logo’s meesturen als richtlijn. 

De concepten worden gemaakt door echte logo experts en daarmee garanderen wij een 100% tevredenheidsgarantie.

Stap 2

Onbeperkt Feedback

Er worden 3 tot 5 concepten geleverd waarbij u een keuze kunt maken voor een bepaalde richting. We zullen aan de hand van uw feedback het gekozen concept naar uw wens designen. 

Niet tevreden? We blijven doorgaan tot dat we een design gevonden hebben wat volgens u beter past bij uw bedrijf!

Stap 3

Afronden maar

Nadat u volledig tevreden bent over het uitgewerkte concept, ontvangt u zo snel mogelijk uw logo in verschillende benodigde bestandsvormen. 

De reden dat we de logo’s in verschillende bestandsformaten maken? Zodat u direct de logo’s kunt gebruiken voor alle soorten drukwerk. TooBusyness zorgt voor gave designs voor uw briefpapier, visitekaartjes en flyers. 

TooBusyness Huisstijl laten maken

Wat Ondernemers over TooBusyness zeggen

Bekijk wat anderen over TooBusyness zeggen

een greep uit onze klanten

Deze ondernemers gingen u voor

We gaan geen uitdaging uit de weg en bieden iedere ondernemer een unieke oplossing!

Heeft u een vraag over uw logo?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact op. Heeft u de basis van uw logo al? Wilt u zoveel mogelijk de waarden van het oude logo behouden? Het is bij TooBusyness ook mogelijk om uw logo te restylen in alle bestandsvormen.